Fastspeed

Fastspeed lever op til sit navn, for hvis man har brug for en rigtig hurtig forbindelse og samtidig har adgang til fibernettet, så er Fastspeed blandt de hurtigste på markedet. 

Superhurtig fiberforbindelse fra Fastspeed

Fastspeed tilbyder en hastighed på 1000 Mbit/s i download og 100 Mbit/s i upload, det kan man få for blot 249 kroner pr. måned og så er der gratis oprettelse. 

Fastspeed er en nyere udbyder af bredbånd, men alligevel er selskabet allerede vældigt populært blandt danskerne, som blandt andet også få glæde at ekstra goder, når de vælger Fastspeed, som deres udbyder. F.eks. en gratis sikkerhedspakke fra BullGuard i 3 måneder.

I foråret 2019 åbnede selskabet deres hjemmeside, hvor kunder kunne oprette abonnementer til bredbåndsforbindelser. I 2020 havde selskabet mere end 10.000 abonnementer og tilslutningen vokser støt.

Højeste hastighed til bedste pris

Konceptet omkring Fastspeed er meget lige til. Deres mål er at levere den højeste hastighed til den billigste pris og det er jo et ganske stærkt koncept. Fastspeed udbyder kun den hurtigst tilgængelig bredbåndsforbindelse, man kan få og så har de en fast pris, som er den laveste på markedet nu. Netop fordi, der ikke er en masse valgmuligheder for kunden, kan man forvente, at administrationsomkostningerne er væsentligt lavere end hos mange andre og det netop kan være årsag til, at selskabet kan udbyde deres bredbånd til så konkurrencedygtig en pris. 

Ikke tilgængeligt alle steder

Der er dog en problematik i forhold til Fastspeed og det er, at man ikke kan få forbindelsen fra dette selskab alle steder. Det skyldes, at denne forbindelse kun tilbydes via kabel-tv-nettet og derfor er det ikke til rådighed i hele landet. 

Der er altså et par problematikker for nogle personer, hvis de godt kunne tænke sig denne lynhurtige forbindelse. En anden ting, som nogle kunder også hæfter sig ved, er den binding, der er til abonnementet hos Fastspeed. Der er nemlig en bindingsperiode på seks måneder, som betyder, at man uanset om man har glæde af bredbåndsløsningen eller ej, skal betale for minimum seks måneder.

Det er dog helt normalt med bindingsperioder hos bredbåndsselskaber, men i dag er der alternativer, som gør, at man kan have et bredbåndsabonnement uden at binde sig til en bestemt periode. Det er der mange danskere, der foretrækker.

Stor dækning hos Fastspeed

Selvom det ikke er muligt for alle danskere at få internet fra Fastspeed, så er der dog mulighed for denne bredbåndsløsning for rigtig mange danskere. Fastspeed har et samarbejde med Yousee, hvor de bruger deres kabel-TV-net, og det betyder, at omkring én million danskere kan koble sig på denne bredbåndsudbyder via Yousees net. 

Det er ikke nødvendigt også at have et abonnement hos Yousee, for at kunne blive en del af Fastspeed, men Yousees netværk skal altså være tilgængeligt i området.

God kundeservice

En af de ting, som mange fremhæver hos Fastspeed er deres kundeservice. Her oplever kunderne, at de modtaget god hjælp. Det betyder også, at hvis du mod forventning fra selskabet, skulle få vanskeligheder med dit bredbåndsabonnement, så kan du let få hjælp fra Fastspeeds kundeservice. De har en god kundesupport både via telefon og mail, så der er altså mulighed for at komme igennem til selskabet på flere måder. 

Fastspeed er et ganske nyt selskab, men alligevel har de på ganske kort tid formået at skabe sig et godt ry. Det har de gjort ved at yde rigtig god service til deres kunder og netop derfor scorer de også rigtig højt på Trustpilot, hvor rigtig mange af deres kunder har givet positiv feedback på deres oplevelse.

Virksomheder får også en skarp pris

Hos Fastspeed kan man også få en erhvervsaftale, hvor man får den hurtige bredbåndsforbindelse til bare 249 kroner inkl. Moms. Samtidig tilbyder Fastspeed også, at virksomhederne kan tilbyde deres medarbejdere internetforbindelsen i hjemmet. 

Hvis man som virksomhed har et ønske om at få en internetløsning fra Fastspeed, så er der rig mulighed for en god dialog og en aftale kan skrues sammen på flere måneder. 

Få ekstra tilvalg med hos Fastspeed

Som abonnent hos Fastspeed har man mulighed for at få streamingtjenesten Dplay med i sit abonnement. Dplay er en streamingtjeneste, hvor man kan se en masse forskellige serier og film, ligesom man også kan se sport og meget andet. 

Der er ingen binding på abonnementet på Dplay, så du kan til enhver opsige denne aftale og nøjes med din bredbåndsforbindelse fra Fastspeed.