Yousee

Hos Yousee kan man få hele fem forskellige varianter indenfor bredbånd. Ved Yousee bredbånd kan man nemlig få internetløsning igennem både telefonstikket, kabel-TV, fibernettet, mobilt eller via den særlige hybrid bredbåndsløsning, som Yousee tilbyder.

Bredbåndsløsninger til alle hos Yousee

Det betyder også, at Yousee har en bredbåndsløsning til alle. Det gælder uanset, hvor i landet man bor, om man har brug for bredbånd hjemme, på farten eller på arbejdspladsen eller i sommerhuset. 

Yousee er en del af TDC og det betyder, at de er en del af TDC’s infrastruktur, som gør, at de tilbyder bredbåndsforbindelser med høj hastighed i mange varianter over hele landet. Faktisk kan omkring halvanden million af danskerne få 1000 Mbit/s hastighed på deres bredbåndsforbindelse gennem Yousee, som har fået etableret en lynhurtig forbindelse i en rigtig stor del af landet.

Det er altså særligt den høje kvalitet og hastighed, samt det store udvalg, der gør, at rigtig mange danskere vælger Yousee bredbånd.

Ret skarpe priser hos Yousee

Yousee er ikke den billigste udbyder på markedet, men hvis man tager højde for den kvalitet og det udvalg, man har, når man er kunde hos Yousee, så er de ret konkurrencedygtige. De er ganske godt med på priserne, men det afhænger dog også af din placering i landet. På nogle adresser, vil man kunne finde lige så godt bredbånd hos andre udbydere til en bedre pris.

Yousee tilbyder hybrid-bredbånd

Hybrid-bredbånd er en særlig ting, som Yousee tilbyder. Netop hybrid-bredbåndet er en god løsning til dem, der bor et sted i landet, hvor hverken fibernet eller kabel-tv-nettet er en mulighed indenfor bredbåndsløsninger.

Med hybrid-bredbåndet tilbyder Yousee en mulighed, for dem, som er bosat langt fra telefoncentraler og anden moderne infrastruktur, som sikrer en god online kommunikation via internettet. Det er ligeledes en god løsning til sommerhuset eller campingvognen.

Yousee hybrid-bredbånd fungerer ved, at Yousee levere et specielt modem, der kan kombinere forbindelsen fra telefonstikket og forbindelsen fra din mobiltelefon. Signalet skifter mellem kablet og mobilkasten, sådan, at det altid er det bedste signal, der anvendes. Dette giver faktisk en overraskende stabil forbindelse og der er mange, der bliver positivt overraskede over denne mulighed fra Yousee.

Samtidig med, at forbindelsen bliver mere stabil, så fungerer denne kombination også ved, at man får en højere hastighed, end hvis man blot brugte telefonstikket. Faktisk kan man forvente en hastighed, der er 5-10 gange højere end, hvis man blot bruger telefonstikket i udkantsområder.

Andre bredbåndsmuligheder fra Yousee

Det er som nævnt ikke kun hybrid-bredbånd, der er en mulighed fra Yousee. Der er nemlig også fire andre muligheder, som alle kan sikre kunderne en internetforbindelse. Mens man kan få hybrid-bredbånd til en pris mellem 349 og 399 kroner, så kan man få internet gennem kabel-tv-stikket helt ned til 259 kroner pr. måned. Via telefonstikket varierer priserne fra 299 til 349 kroner, mens fibernet leveres til en pris på mellem 329 og 399 kroner om måneden i de områder, hvor fibernet er en mulighed. 

Hos Yousee er der altid et gebyr for oprettelse, ligesom man betaler til forsendelsen. Derudover skal man også være opmærksom på, at der er en bindingsperiode på seks måneden, når man starter et abonnement hos Yousee.

Mobilt bredbånd giver mobilitet

Man kan ligeledes få mobilt bredbånd fra Yousee, som kan være en smart løsning for dem, som gerne vil kunne tage deres internetforbindelse med sig rundt. Mobilt bredbånd varierer meget i pris hos Yousee, da det afhænger af, hvor stor en mængde data, man ønsker inkluderet i sit abonnement. 

Priserne varierer fra 119 kroner til 449 kroner om måneden. Her er der ligeledes et oprettelsesgebyr, ligesom, der er en bindingsperiode på seks måneder, som vil alle de andre alternativer.

Yousees mobile bredbånd kører over TDC’s netværk, som betyder, at Yousee kan levere en glimrende forbindelse i størstedelen af landet. Det betyder også, at Yousees kunder har 4G-forbindelse i største delen af landet og faktisk kan reelt 99% af danskerne forvente denne forbindelse. Man har den samme hastighed uanset, hvilket abonnement man vælger indenfor Yousees mobile bredbånd. Det er altså datamængden, der påvirkes, alt efter hvilket abonnement, man vælger.

Yousee står altså for et bredt udvalg, for kvalitet og så står de også for service, da de altid er parate til at rådgive deres kunder omkring, hvilket bredbåndsvalg, der er det rette for den enkelte. Prismæssigt, kan man finde billigere læsninger, men hos Yousee er man sikker på kvalitet og god teknisk rådgivning.